New York, I'm all yours!

Woho

Publicerad 2014-08-31 19:03:08 i Allmänt,

Jag ligger här i sängen i mitt kära Hastings och är bakis. Har inte ens tittat ut genom fönstret, men har kollat vädret på mobilen, så vem behöver resa sig? 
Igår träffade jag Matildas familj för första gången, det kändes dock som jag träffat dem förr. Vandrade med dom i stan och bjöd in mig själv till deras hotellrum. Där fixade jag iordning mig för kvällen. Sa hejdå till Matilda och hennes familj och vi stack till olika platser för middag. Jag mötte upp Emilia på Playwright, vi tog en Nacho-middag med öl och skratt. Sen satte vi oss i baren, skötte oss bra där i flera timmar. Sen kom Matilda och alla tre stack till Marquee, där mötte vi upp Victoria och Fredrika. Vi dansade, drack och var under samma tak som Leonardo Di Caprio, sånt som händer i denna stad. Jag åkte hem tidigt, taxi till Hastings, alldeles för dyrt men så blev det.
 

Om

Min profilbild

Matilda

Tjenis! Jag är en lagom galen värmlänning som har tagit en tur till USA. Här blir jag kvar i ett år som au pair. Tar hand om två spralliga barn, Lyla & Luc, från mån-fre! Helgerna spenderas mestadels i stan, som otroligt nog är New York!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela