New York, I'm all yours!

WHAAAAT

Publicerad 2014-12-28 00:46:02 i Allmänt,

JAHA, nu är man inne på näst sista helgen. Här sittar jag i min säng med ett julfirande i ryggsäcken. Japp, i onsdags var det julafton och den firades på Staten Island tillsammans med männsikor man vill spendera julen med när familjen inte finns tillgänglig. Roosas bar fungerade perfekt för vårt julbord som bestod av sushi, öl och vodka. Vi bytte julklappar, jag fick öl, det gjorde ju mig lycklig. 
Jag och Emilia åkte ju bil också, hela vägen till och från Staten Island och lille Henri fick hänga med eftersom min värdfamilj var bortrest. Man känner sig himla cool när man glider genom Manhattan, förbi foten av Freedom tower och längs Hudson River där man ser Jersey på andra sidan. Och där sitter man med händerna på ratten och ba: wow. 
Nu är det lördag. Jag ska på någon slags förfest med Ada, Lena och Tomacz i Ardsley sedan ska jag på något vis försöka ta mig till city (det är nämligen så att Ardsley ligger mitt i ingenstans). Matilda, Roosa m.fl har redan börjat festa och jag vill ju joina, så taxin må bli dyr men det är väl värt det antar jag. 
(Henri kissade på golvet, minimatte får torka)

Om

Min profilbild

Matilda

Tjenis! Jag är en lagom galen värmlänning som har tagit en tur till USA. Här blir jag kvar i ett år som au pair. Tar hand om två spralliga barn, Lyla & Luc, från mån-fre! Helgerna spenderas mestadels i stan, som otroligt nog är New York!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela