New York, I'm all yours!

Coney Island

Publicerad 2014-06-30 04:24:16 i Allmänt,

Imorse vaknade jag av att Udani låg bredvid mig och pratade med Matilda i telefon. Dom bestämde då, mitt i min fantastiska morgonstund att vi skulle åka till stranden. Jag var inte så peppad på den idén imorse fakstiskt. Det tär på en att vara ledig från tisdag till söndag ta mig tusan. Men jag och Udani studsade upp ur sängen och vidare upp till köket, slängde i oss frukost och målade lite med vattenfärger tillsammans med Lyla *gullunge*. Sedan "missade" vi 11:23 tåget, tog 11:53 tåget istället (det här är alltså bara en förklaring hur lite vi faktiskt skyndande oss). Från Bryant Park i city tog det en timme med tunnelbanan ut till stranden. Coney Island är himla härligt, lite skräpigt, men helt ok. Vi mötte upp Matilda och Victoria där ute, köpte en Chicken Gyro och satte oss sedan i sanden. Badade i havet, tappade solglasögonen i havet, sörjde dom. Solade, brände mig på skinkorna och i ansiktet.
Nu är jag hemma igen och jag ligger jag här i min ensamhet, ansiktet är stelt och rött men vad gör väl det? Dags att sova och ladda inför första arbetsdagen på nästan en vecka. Har förresten inte sovit ensam på nästan två veckor, Emilia har ju flyttat härifrån nu *hjärtekrossad* (men är ju JÄTTElycklig att jag få ha henne kvar, min skåning). 
GODNATT

Om

Min profilbild

Matilda

Tjenis! Jag är en lagom galen värmlänning som har tagit en tur till USA. Här blir jag kvar i ett år som au pair. Tar hand om två spralliga barn, Lyla & Luc, från mån-fre! Helgerna spenderas mestadels i stan, som otroligt nog är New York!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela