New York, I'm all yours!

En finfin onsdag

Publicerad 2014-02-27 03:13:50 i Allmänt,

Åh vilken härlig dag. Jag har sovit, tagit en kaffe på Starbucks med Nina och jag har ännu en dag gått en myspromenad med min lille vän Henri! Barnen kom hem och skötte sig bra! Lyla hade ganska mycket läxor, så jag satt med henne tills hon blev klar! Luc var lite segstartad med sina läxor, men han började lite smått, min värdmamma kom hem tidigt, så hon pushade honom så han blev också klar med sin läxhög. Det kom även ett paket hemifrån idag, tre stycken Marabou!! Så himla gott.. Tack mamma & pappa! Barnen och jag åt upp en, så nu finns bara två kvar. Ska spara dom till rätt tillfälle! 
 Klockan är 9 och jag har precis slutat. Fick två goa godnattkramar av två lika goa barn. Man börjar verkligen känna att man snart varit här i två månader, vi börjar komma väldigt bra överens nu. Det gör mig riktigt glad! Så himla skönt att göra framsteg. Det är verkligen ett speciellt jobb man har! 
African Wild Ass. Alltså jag tycker det är ett roligt namn på en åsneras, haha. Lyla och jag läste lite i hennes tjocka djurbok. 

Om

Min profilbild

Matilda

Tjenis! Jag är en lagom galen värmlänning som har tagit en tur till USA. Här blir jag kvar i ett år som au pair. Tar hand om två spralliga barn, Lyla & Luc, från mån-fre! Helgerna spenderas mestadels i stan, som otroligt nog är New York!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela